İŞ AKIŞ ŞEMALARI

Erasmus+ Programı Giden Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Değişim Süreci İş Akış Şeması için TIKLAYINIZ.

Erasmus+ Programı Öğrenci Staj Hareketliliği Değişim Süreci İş Akış Şeması için TIKLAYINIZ.

Erasmus+ Programı Personel Ders Verme Hareketliliği/Eğitim Alma Süreci İş Akış Şeması için TIKLAYINIZ.

Erasmus+ Programı KA107 Gelen Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Süreci İş Akış Şeması için TIKLAYINIZ.

Erasmus+ Programı KA107 Erasmus+ KA107 Gelen Personel Ders Verme / Eğitim Alma Süreci İş Akış Şeması için TIKLAYINIZ.

Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Hareketlilik Süreci İş Akış Şeması için TIKLAYINIZ.

Mevlana Değişim Programı Gelen Öğretim Üyesi Ders Verme Süreci İş Akış Şeması için TILAYINIZ.

Mevlana Değişim Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Süreci Giden Öğrenci İş Akış Şeması için TIKLAYINIZ.