Müdürün Mesajı

AnasayfaENSTİTÜ HAKKINDAMüdürün Mesajı

Sevgili Öğrenciler,

Evrensel standartlarda ülkemiz eğitiminde, geniş vizyona sahip, güçlü ve yaratıcı bireyler yaşam boyu öğrenmeye öncülük ederek öğrenimde araştırma ve yenilikte kalite ve mükemmelliğe katkı sağlayacaklardır. Bu sebepledir ki, Ulusal ve uluslar arası ölçekte kaliteyi arttırmak için siz sevgili gençlerimizin gelişen teknolojide sadece bugünün değil, geleceğinde en iyileri olarak yetişmesini hedefliyoruz. Bunun gelecekteki planlarımız için önemli bir yol haritası olacağına inanıyoruz.

Araştırma yeterliliğinin ve taşınabilir yeteneklerin gelişimi ile birlikte, Üniversitemizin kurumlar arası işbirliği çerçevesinde ve küresel ve rekabetçi ortamda önemi giderek artan sağlık alanındaki yeni gelişmelerin takipçisi olmak için sizlerin enstitümüz bünyesindeki lisansüstü programlarına katılmanızı bekliyoruz.

Prof. Dr. Özen ÖZENSOY GÜLER

Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü

Copyright © 2011 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi. Tüm Hakları Saklıdır.