TGT Kadro

Öğr. Gör. İsmail FINDIKLI (Program Başkanı)

İsmail FINDIKLI 2003 – 2007 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Fizik lisansını bölüm 3.
olarak tamamladı. Lisans mezuniyeti sonrası 1 yıl İngilizce eğitimi aldıktan sonra 2008
yılında Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsünde Yüksek lisans eğitimine başladı.
Yüksek lisans öğrenimi boyunca radyolojik incelemelerde kullanılan x – ışın sistemlerinin
(BT, Floroskopi, Mamografi, Röntgen, DR, CR) kalite kontrolü, görüntü kalitesini, hasta ve
çalışan dozlarını etkileyen parametrelerin incelenmesi konularında çalışmalar yaptı. 2012
yılında Yüksek lisans öğrenimini tamamladıktan sonra özel bir firmada laboratuar müdürü
olarak çalıştı. 2013 Ocak ayında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nükleer Tıp
Kliniğinde Sağlık Fizikçisi olarak çalışmaya başlayan İsmail FINDIKLI Nükleer tıp
kliniklerinde kullanılan PET/CT, SPECT/CT ve diğer radyasyon dedektörlerinin kalite
kontrol ve bakım hizmetleri, klinik çalışanlarının, hasta ve hasta yakınlarının maruz
kalacakları radyasyon dozlarının kontrolü işlerini yürüttü. İsmail FINDIKLI 2015 yılından
itibaren Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programında Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Öğr. Gör. Yasin ERGİN

Yasin ERGİN 2006-2010 yılları arasında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik lisans eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra 2010-2012 yılları arasında Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Nükleer Fizik alanında tezli yüksek lisans yaptı. 2013-2015 yılları arasında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Fiziğinde tezli yüksek lisans eğitimini tamamladı. Aynı zamanda 2010-2012 yılları arasında Ankara Demetevler Onkoloji hastanesinde Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalında, 2012-2016 yılları arasında da Ankara Numune hastanesinde Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalında Sağlık Fiziği üzerine çalışmıştır. Yasin ERGİN 2016 yılından itibaren Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak akademik çalışmalarına devam etmektedir. Akademik ilgi alanları arasında radyoterapi ve radyolojide kullanılan cihazlar, cihazların kalite kontrol testleri, dozimetrik sistemler gibi konular yer almaktadır.

Öğr. Gör. Levent GÖNÜLTAŞ